Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Kalakeitto

7 dl kalalientä

8 kokonaista valkopippuria

6 perunaa

1 sipuli

1–2 porkkanaa

400 g tuoretta tai pakastekalaa

3 dl maitoa tai kermaa

tilliä, suolaa

1.Kiehauta kalaliemi kattilassa.

2.Kuori perunat ja lohko ne paloiksi. Hienonna sipuli ja paloittele porkkana.

3.Lisää pippurit, perunalohkot, sipuli ja porkkana kiehuvaan kalaliemeen ja anna kiehua muutama minuutti.

4.Lado paloitellut kalat tai pakastekalakuutiot kasvisten päälle ja hauduta keittoa hiljalleen, kunnes kalat melkein kypsiä.

5.Lisää maito, kuumenna keitto ja mausta tillillä ja tarvittaessa suolalla. Tarkista kypsyys.

6.Tarjoile ruisleivän kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi