Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Peruskeitto (2 l)

Valitse 250 g makua antavaa ainetta:

jauhelihaa paahdettuna, nakkia, siskonmakkaroita, broilerisuikaleita kypsänä, kalaa

 

1 l vettä

2 liemikuutiota tai mausteita

3 rkl tomaattipyreetä

1 dl hienonnettua persiljaa/tilliä

500 g perunoita

250 g kasviksia, pakastekasviksia tai

tuoreita: porkkanaa, lanttua, selleriä,

palsternakkaa, sipulia, purjoa

1.Kuumenna neste kattilassa kiehuvaksi.

2.Lisää halutessasi liemikuutiot ja mausteita.

3.Lisää kuoritut ja lohkotut perunat.

4.Kun liemi kiehuu uudelleen, lisää kuoritut kuutioidut kasvikset.

5.Keitä noin 10 minuuttia. Lisää makua antava aine (vain 1) ja keitä se kypsäksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi