Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Juurisellerikeitto

800g juuriselleriä

3 jauhoista perunaa

1 rkl öljyä

8 dl vettä

1-2 kasvisliemikuutiota

2 dl ruokakermaa

(suolaa, pippuria)

1.Pese ja kuori juurisellerit ja perunat. Paloittele ne kuutioiksi.

2.Kuullota kuutioita öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää vesi sekä liemikuutiot ja kuumenna kiehuvaksi.

3.Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes sellerit ja perunat ovat täysin pehmeitä.

4.Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää ruokakerma. Kuumenna keitto uudelleen kiehuvaksi.

5.Mausta mieleiseksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi