Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Porkkana-kukkakaalicurry

2 isoa porkkanaa

½ kukkakaalia

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 rkl öljyä

½ rkl voimakasta currya

1 tl juustokuminaa

6 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

2 dl punaisia linssejä

1-2 tl hienonnettua korianteria

1 rkl soijakastiketta

1.Kuori ja lohko porkkanat. Paloittele kukkakaali. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit.

2.Lämmitä curry ja juustokumina öljyssä pannulla, lisää sipuli ja valkosipuli ja kuullota.

3.Lisää porkkanalohkot ja kuullota hetki. Lisää 4 dl vettä. Kun vesi kiehuu, lisää kasvisliemikuutio sekä huuhdotut linssit.

4.Hauduta 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä. Lisää loppuvaiheessa kukkakaalilohkot.

5.Lisää korianteria, soijakastiketta ja tarvittaessa vettä. Tarkista maku.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi