Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Kasvislasagne

n. 250 g lasagnelevyjä

Kasviskastike:

2 l kasvisraasteita (kaalia, porkkanaa, selleriä, purjoa, sipulia, valkosipulia)

3 rkl rasvaa

2 kasvisliemikuutiota

2 rkl vehnäjauhoja

2 dl ruokakermaa

2 dl vettä

1 tlk tomaattimurskaa

suolaa, mustapippuria, oreganoa, basilikaa, chiliä

3 dl juustoraastetta

1. Kuori ja raasta kasvikset.

2. Kuumenna rasva kattilassa. Lisää kasvisraasteet ja sekoita.

3. Anna hautua 5-10 min välillä sekoittaen. Lisää murennetut liemikuutiot.

4. Sekoita vehnäjauhot vesi-kermaseokseen ja lisää seos kasvisten joukkoon.

5. Lisää tomaattimurska. Mausta kastike.

6. Levitä voidellun lasagnevuoan pohjalle kerros kasviskastiketta ja päälle kerros lasagnelevyjä. Tee samanlaisia kerroksia, niin kauan kuin kastiketta riittää.

7. Laita päällimmäiseksi kasviskastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

8. Paista 200 asteen lämmössä noin 45 minuuttia. Peitä loppuvaiheessa foliolla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi