Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Eeva-tädin kaalisalaatti

1 pienehkö keräkaali

1 paprika

1 pienehkö sipuli

1,5 dl sokeria

liemi:

1,5 dl valkoviinietikkaa

1,5 dl rypsiöljyä

1 tl suolaa

1 tl (selleri)suolaa

1 tl (vaaleaa) siirappia

ripaus mustapippuria

1.Raasta keräkaali. Kuutioi paprika pieniksi kuutioiksi ja silppua sipuli hienoksi.

2.Pane kasvikset kulhoon, sekoita ja ripottele sokeri päälle.

3.Pane kaikki liemen aineet kattilaan, sekoita, kuumenna ja keitä noin 3 minuuttia.

4.Kaada kiehuva liemi kaaliraasteen päälle.

5.Peitä ja anna maustua kylmässä ainakin vuorokausi ennen tölkitystä.

6.Salaatti säilyy hyvin jääkaapissa muutaman viikon.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi