Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kylät ja korttelit

Lukijalta

Tuulenpuuskat ovat aiheuttaneet paljon sähkökatkoksia Päijät-Hämeessä

Kovat puuskaiset tuulet ovat puhaltaneet viime päivinä ympäri Päijät-Hämettä, niin myös Padasjoella. Olin eilen matkalla Virmailan saaresta Pispalaan, mutta matka katkesi jo muutaman kilometrin jälkeen Pajulantielle kaatuneen ison puun takia. Paikalliset mökkiläiset kertoivat, että Moto oli edellisenä päivänä tehnyt aukon tien varteen. Pari isoa kuusta oli jätetty siemenpuiksi ihan tien poskeen. Harmillista, sillä heti kaatui näistä ensimmäinen, milloinkahan kaatuu toinen?

Paikalla oli heti klo 11 jälkeen käynyt paloauto, sillä sähkölinjojen päälle kaatunut puu oli oikosulun takia aiheuttanut tulipalovaaran. Myöhemmin saapui metsuri raivaamaan ja viimeisenä paikalle ajoi kuvan nosturiauto. Avuliaat mökkiläiset osallistuivat paikan raivaukseen siirtämällä traktorilla suuresta kuusesta karsitut oksat pois tieltä.

Pajulantie tuli ajokuntoon hieman ennen klo 15 ja matkani jatkui kohti Harmoista ja sieltä Tampereelle.

Maire Heija

Kellosalmen kyläyhdistys

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Kylät ja korttelit

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen