Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koti

6 x värikäs kaiutin

Kuva: Valmistajat

Tässä kuusi kaiutinvaihtoehtoa erilaisille kuluttajille. Asiantuntijana myyntijohtaja Jarno Sainio, Gigantti.

1. JBL Flip 3 bluetooth-kaiutin.

Roisketiivis, 10h toiminta-aika. Värivaihtoehdot mm. sininen, turkoosi, punainen, fuksia, keltainen, harmaa ja musta. Hinta noin 80e. ”Edullinen ja riittävä aktiiviseen käyttöön. Merkin, värin ja muotoilun puolesta yksi nuorison suosikeista. Noin puolet kokonaismyynnistä on mustia, seuraavina myynnissä tulevat sininen ja harmaa versio.”

2. iWantit Mini kannettava kaiutin.

Hinta noin 30e. Värit pinkki ja sininen. ”Samassa hintaluokassa löytyy JBL GO-kaiutin, jota saa todella monenvärisenä: sinisenä, harmaana, oranssina, pinkkinä, punaisena ja turkoosina. Perheen pienimpien ensikaiutin, sopii myös hyvin pieneen käyttöön, jossa kaiutin voi olla kuuntelijan välittömässä läheisyydessä. Helppo napata matkaan mukaan.”

3. Marshall Stanmore BT kaiutin, ruskea, musta tai valkoinen.

Bluetooth. 80W. Ei akkua. Noin 400e. ”Perinteinen ja tunnettu merkki live-musiikin ystäville, persoonallinen ja erottuu ehdottomasti muista merkeistä ja malleista. Vaihtoehtona Audio Pro9 T9 useissa eri väreissä nahkakahvalla viimeisteltynä.”

4. SONY SRS-XB3 BT -kaiutin.

Akunkesto noin 24h. Väreinä punainen, sininen, vihreä ja musta. Hinta noin 143e. ”Hillitty design ja vahva brändi vuosien takaa houkuttelee varmasti iäkkäimpiä asiakkaita jotka hakevat pientä ja kompaktia matkakaiutinta luotettavalla äänellä. Tämän tuotteen selkeä haastaja on UEBoom2 josta saatavilla myös värikkäitä vaihtoehtoja. Se on iskun- ja vedenkestävä ja antaa 15 tunnin soittoajan. Pystyasettelu tarjoaa 360 asteen äänen eli musiikki soi joka suuntaan.”

5. Audio Pro Addon T9 kaiutin, oranssi.

Myös mm. vaaleanpunainen, sininen ja harmaa. 50W. Ovh. 299e.

6. SONY GTK-XB5

Sopii erityisesti elektronisen musiikin toistamiseen, ja sitä saa neljässä eri värissä, muun muassa maastovihreänä.

Isoilla tuplabassoilla varustettu kaiutin takaa matalien äänien toiston ja vähintäänkin riittävän äänenvoimakkuuden isompiinkin juhliin. Hauskana lisänä kaiuttimeen voidaan kytkeä päälle led-valoefektit. Suunniteltu helposti kuljetettavaksi, ja voidaan asettaa pystyyn tai vaaka-asentoon. Helppo ketjuttaa soimaan usean samanlaisen kaiuttimen kanssa. Noin 230e.

Bonusvinkki: Mitä enemmän sijoittaa, sen laadukkaamman tuotteen saa.

Omaa tuotetta hankkiessa on hyvä päästä kuuntelemaan tuotetta (vaikkakin myymälässä olosuhteet ovat erilaiset kuin kotona) omalla lempimusiikilla. Kannattaa vertailla useampia malleja samoilla biiseillä, sillä erot ovat kuultavissa. Myyjältä kannattaa varmistaa myös palautusoikeus.

Saara Larkio
saara.larkio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi