Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ihmiset ja ilmiöt

Näyttelijä, ESS:n kolumnisti Eppu Salminen sai kuudennen lapsensa itsenäisyyspäivänä – katso myös muita tämän vuoden vauvoja

Näyttelijä Eppu Salmisen ja käsikirjoittaja Kaisa Kuikkaniemen neljäs yhteinen lapsi syntyi itsenäisyyspäivänä. Salminen on kirjoittanut kolumneja Etelä-Suomen Sanomien Tuokio-sivuille vuodesta 2014. Kuva: Tuomas Linna

Lahtelaistaustaisen näyttelijän, Etelä-Suomen Sanomien Tuokio-sivujen kolumnisti Eppu Salmisen kuudes lapsi syntyi itsenäisyyspäivänä. Asiasta kertoi Me Naiset nettisivuillaan. Salminen on vahvistanut uutisen Facebook-seinällään.

Lapsi on Salmisen ja käsikirjoittajapuoliso Kaisa Kuikkaniemen neljäs yhteinen lapsi. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2014 alkaen, perhe asuu Korsikalla.

Eppu Salmisella on aiemmista suhteistaan kaksi aikuista lasta: Roope Salminen, jonka äiti on Minna Turunen ja Santtu Salminen, jonka äiti on Riitta Havukainen.

Kuluvana vuonna perheenlisäystä on saanut myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö puolisonsa Jenni Haukion kanssa. Helmikuussa syntynyt Aaro-poika on Sauli Niinistölle kolmas lapsi ja Jenni Haukiolle ensimmäinen.

Muita Suomi-vauvoja

Tänä vuonna esikoisensa sai myös Putous-ohjelmasta tuttu näyttelijä Timo Lavikainen Maikki-puolisonsa kanssa.

Golfaajat Minea Blomqvist-Kakko ja Roope Kakko saivat toisen poikansa syyskuussa.

Oikeusministeri Antti Häkkänen sai tyttären Henna-puolisonsa kanssa marraskuussa.

Kuninkaallisia vauvoja

Myös kuninkaallisilta on kuultu tänä vuonna vauvauutisia. Ruotsin hovissa prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill saivat kolmannen lapsensa maaliskuussa. Leonoren ja Nicolaksen pikkusisko sai nimen Adrianne.

Britannian kuningashuoneeseen prinssi Williamille ja Cambridgen herttuatar Kate Middletonille syntyi kolmas lapsi huhtikuussa. Prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten pikkuveljen nimeksi tuli Louis.

Ensi vuonna Britannian kuningashuone valmistautuu vastaanottamaan prinssi Harryn ja Meghan Marklen esikoisen, jonka laskettu aika on keväällä.

Viihdetaiteilijoiden vauvoja

Viihdepuolella vauvan ovat saaneet kuluvana vuonna muun muassa laulaja John Legend ja malli Chrissy Teigen, joiden Luna-tyttären pikkuveli sai nimen Miles.

Näyttelijä Eva Longoria ja José Antonio Bastón saivat kesäkuussa pojan.

Milja Kungas
milja.kungas@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi