Tallinnaan nousee uusia ravintoloita kaiken aikaa. Virolaisen keittiön perusta on paikallisuus, ja moni ravintola ylläpitää virolaista ruokakulttuuria. Muun muassa Nop-ravintola tarjoaa paikallisia makuja, ravintola on erikoistunut kananmunaruokiin.
Ruokatiedon mukaan virolaisen keittiön perustan muodostavat kotoisat antimet, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista ja paikallisella tavalla. Perusaterialla on mukana perunaa, kananmunaa, leipää, kasviksia, juureksia ja vähän kalaa, mutta ennen kaikkea reilusti rasvaista sianlihaa.

Nopissa on ravintolan lisäksi myymälä, josta saa paikallisten pientuottajien elintarvikkeita, myös luomua, biodynaamisia viinejä, lihatuotteita ja omatekoisia leipiä. Nop sijaitsee rauhallisella sivukadulla lähellä Kadriorgia, osoitteessa J. Köleri 1.
Toinen uutuus on ravintola Tallinnan Teletornin 22. kerroksessa. Aamiaisen, lounaan ja illallisen ruokalista on koottu pohjoismaisista mauista. Ravintolassa vierailu vaatii pääsylipun ostamista Teletorniin.