Etlarin eväät: Kalanyytit

Suosi kotimaista villikalaa ja vältä hävikkiä.

Kalanyytit

500 g pakastekasviksia

300 g kalafileetä

sulatejuustoa

1 tl sitruunapippuria

1 tl suolaa

0,5 dl hienonnettua tilliä

foliota, tilliä, sitruunalohkoja

1. Jaa kasvissuikaleet neljän foliopalan päälle.

2. Leikkaa kala neljään yhtä suureen osaan ja pane kasvisten päälle.

3. Ripota pinnalle sitruunapippuria, suolaa ja hienonnettua tilliä.

4. Lisää jokaiseen nyyttiin nokare sulatejuustoa.

5. Kääri folio kiinni ja nosta nyytit uunipellille.

6. Kypsennä-200 asteessa 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä hetki.

7. Koristele valmiit, avatut nyytit tillillä ja sitruunalohkoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.