Etlarin eväät: Yhden kattilan pasta

Vaihda halutessasi kylmäsavulohi nyhtökauraan, kikherneisiin tai broileri- suikaleisiin.

Yhden kattilan pasta

1 rkl öljyä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

200 g kylmäsavulohta

8 dl vettä

1 kasvis- tai kalaliemikuutio

500 g pastaa (esim. spagetti tai fusilli)

1 pss pakasteherneitä

1 tl suolaa

½ tl rouhittua mustapippuria

1 tl paprikajauhetta

2 dl kermaa

1. Kuumenna isossa kattilassa öljy ja kuullota hienonnetut sipulit.

2. Lisää kattilaan liemi, pasta sekä mausteet.

3. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä välillä sekoittaen, kunnes pasta on kypsää eli noin 10 minuutta.

4. Lisää lopuksi paloiteltu kylmäsavulohi, herneet ja kerma. Kuumenna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.