Eeva-tädin kaalisalaatti

1 pienehkö keräkaali

1 paprika

1 pienehkö sipuli

1,5 dl sokeria

liemi:

1,5 dl valkoviinietikkaa

1,5 dl rypsiöljyä

1 tl suolaa

1 tl (selleri)suolaa

1 tl (vaaleaa) siirappia

ripaus mustapippuria

1.Raasta keräkaali. Kuutioi paprika pieniksi kuutioiksi ja silppua sipuli hienoksi.

2.Pane kasvikset kulhoon, sekoita ja ripottele sokeri päälle.

3.Pane kaikki liemen aineet kattilaan, sekoita, kuumenna ja keitä noin 3 minuuttia.

4.Kaada kiehuva liemi kaaliraasteen päälle.

5.Peitä ja anna maustua kylmässä ainakin vuorokausi ennen tölkitystä.

6.Salaatti säilyy hyvin jääkaapissa muutaman viikon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.