Broileririsotto

400 g broileria suikaleina

170g pekonia suikaleina

suolaa, broilerimaustetta, chiliä

1 sipuli

2 rkl öljyä

1 porkkana

1 tl currya

1-2 tl kurkumaa

2,5 dl risottoriisiä

7 dl kanalientä

1 pss herne-maissi-paprikaa

 1. Ruskista broilerisuikaleet ja pekoni kypsiksi. Mausta suolalla, broilerimausteella ja ripauksella chiliä.

 2. Nosta ne hetkeksi syrjään odottamaan.

 3. Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana.

 4. Kuullota niitä öljyssä. Lisää curry, kurkuma sekä risottoriisi.

 5. Kääntele hetken aikaa, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

 6. Lisää joukkoon vähitellen kuumaa kanalientä samalla hyvin sekoittaen.

 7. Anna risoton kypsyä n. 15-20 min.

 8. Sekoita joukkoon broileri-pekonisuikaleet sekä pakastekasvikset. Kuumenna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.