Omar-persimonit

Neljälle

4 kpl kypsiä persimoneja

200 g Omar-makeisia

0,5 dl kuohukermaa

30 g tummaa suklaata

kourallinen cashewpähkinöitä

Lisäksi: jäätelötikkuja

1. Pese persimonit ja poista niistä kannat. Murskaa cashewpähkinät.

2. Työnnä kannan kohdalta jäätelötikku mahdollisimman syvälle persimoniin.

3. Keitä kuohukerma ja Omar-makeiset keskenään. Sekoita, kunnes Omarit ovat sulaneet kermaan.

4. Nosta persimonit leivinpaperin tai ritilän päälle. Kaada keitos persimonien päälle ja pyörittele persimoneja aluksi seoksessa. Valuta sitten pinnalle tummaa suklaata raidoiksi ja ripottele päälle pähkinämurskaa. Anna jähmettyä.

5. Jähmettymistä voi nopeuttaa käyttämällä kuorrutettua persimonia pakastimessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.