Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Sari Ollila päätyi 38-vuotiaana työkyvyttömyyseläkkeelle kaksisuuntaisen mielialahäiriön takia – Eläkeläisen status vaati hyväksymistä

Sari Ollila päätyi työkyvyttömyyseläkkeelle kaksisuuntaisen mielialahäiriön takia 38-vuotiaana. Kyseessä on psykiatrinen sairaus, jossa esiintyy vaihtelevasti maanisia, hypomaanisia, masentuneita tai sekamuotoisia sairausjaksoja.

Sari Ollila, 41, muistaa masentuneensa ensimmäisiä kertoja teini-iässä. Täysi-ikäisyyden kynnyksellä hän tiedosti myös nousevansa masennuksista aina jonkin ajan kuluttua. Sen jälkeen elämä saattoi muuttua vauhdikkaaksi.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.