Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Taiteen töissä | Mika Latvala viritti flyygeleitä tähtiartisteille New Yorkin parhailla jazz-klubeilla ja palasi sitten Hämeenlinnaan Fazerien ja Hellasten kimppuun

Pianonvirittäjien ammattikunta on pieni ja myös asiakaskunta hyvin vakiintunut. Usein sama virittäjä on virittänyt yksityiskodin tai kulttuurilaitoksen pianot jopa vuosikymmenten ajan.

Mika Latvala avaa Kawai-flyygelin kannen ja painaa koskettimista terssin. Hän ottaa työkalusalkustaan punaista verkaa ja painaa sen näppärästi flyygelin kielien väliin. Hän on valmis aloittamaan monen tunnin viritysurakan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.