Voittoisa keittiömestari ei halua olla julkkiskokki vaan keskittyy mieluummin tekemiseen

Ravintola Palacen keittiömestari Eero Vottonen kertoo, että päällimmäinen tunne heinäkuussa saadusta toisesta Michelin-tähdestä on edelleen pieni epäusko.

Ravintola Palacen keittiömestari Eero Vottonen lähti alun perin opiskelemaan kokiksi, koska ei päässyt huonon koulumenestyksen takia muuallekaan.

Lue lisää aiheesta

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi