Seissyt kahvi tai kuivunut leipä käyvät vielä raaka-aineeksi herkkuihin – Näillä 10 vinkillä vältät tuttujen ruokien hävikkiä

Suomalaiset heittävät edelleen pois valtavat määrät ruokaa: Luonnonvarakeskuksen tutkimuksen mukaan ruokahävikkiä syntyy Suomessa 351–376 miljoonaa kiloa vuodessa. Tästä lähes puolet (46 prosenttia) syntyy kotitalouksissa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi