Seissyt kahvi tai kuivunut leipä käyvät vielä raaka-aineeksi herkkuihin – Näillä 10 vinkillä vältät tuttujen ruokien hävikkiä
Suomalaiset heittävät edelleen pois valtavat määrät ruokaa: Luonnonvarakeskuksen tutkimuksen mukaan ruokahävikkiä syntyy Suomessa 351–376 miljoonaa kiloa vuodessa. Tästä lähes puolet (46 prosenttia) syntyy kotitalouksissa.
Mainos: Mehiläinen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.
Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk
Digitilauksen sisältö
- ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu