Etlarin eväät: Herne-minttutahna

Herkuttele tahnoilla ja levitteillä leivän päällä, ruuan lisukkeena tai dippinä kasvisten kanssa.

Herne-minttutahna

200 g pakasteherneitä

1 valkosipulinkynsi

puolikas mintturuukku

2 rkl sitruunan tai limen mehua

1 rkl hunajaa

n. 0,75 dl rypsiöljyä

mustapippuria ja suolaa

1. Sulata pakasteherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Kuori valkosipulin kynsi.

3. Mittaa kaikki aineet korkeaan kulhoon ja soseuta kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneella.

4. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut