Etlarin eväät: Savulohikeitto

Sosiaalista hyvinvointia luovat yhteiset ruokahetket, ruokaperinteiden siirtäminen, juhlatilaisuudet ja vieraanvaraisuus.

Savulohikeitto

2 l kasvislientä

n.10 perunaa

1 iso palsternakka

0,5 kg porkkanoita

150 g kylmäsavulohta

200 g sulatejuustoa

tilliä

mustapippuri jauhetta

suolaa

1. Kuori perunat, porkkanat ja palsternakka ja leikkaa paloiksi.

2. Kuumenna kasvisliemi.

3. Lisää peruna, porkkana ja palsternakkapalat ja keitä pehmeiksi.

4. Hienonna kylmäsavulohi ja tilli.

5. Soseuta kasvikset sauvasurvimella kattilassa.

6. Lisää keittoon sulatejuusto, kylmäsavulohi ja anna kiehua tasaiseksi.

7. Maista ja mausta keitto.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut