Etlarin eväät: Pehmeä chiliuunilohi

Uunijuurekset kypsyvät yhtä aikaa kalan vieressä isolla uunipellillä. Osan limemehusta voi käyttää uunijuuresten maustamiseen.

Pehmeä chiliuunilohi

n. 800 g kirjolohifileetä

1-2 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

1,5 dl makeaa chilikastiketta

0,5 limen mehu

1 pss mantelilastuja

1. Poista kirjolohifileestä ruodot ja laita uunipelille leivinpaperin päälle.

2. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita chilikastike ja limemehu. Sivele kirjolohifilee chilikastikkeella.

4. Ripottele päälle mantelilastut.

5. Paista kirjolohta 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30-40 minuuttia.

6. Tarjoile perunoiden ja uunijuuresten kera.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut