Mistä tänään puhutaan?
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.
Kasvismaailmassa on kokonainen paletti jännittäviä makuja ja värejä, niiden yhdisteleminen tekee arki kokkauksesta hauskaa.
1 1/2 l liha- tai kasvislientä
150 g purjosipulia
2 valkosipulin kynttä
1 punainen paprika
(1/2 punainen chilipaprika)
tacomaustetta
200 g pakastemaissia
200 g kinkkusuikaleita
400 g tomaattimurskaa
400/255 g Kidneypapuja, valutettuna
n.150 g pätkittyä spagettia tai rakettispagettia
mustapippuria, tuoretta basilikaa
1. Kuumenna lihaliemi.
2. Leikkaa huuhdeltu purjo suikaleiksi.
3. Suikaloi paprika. Hienonna valkosipulit
4. Lisää purjo, paprika, valkosipuli ja halutessasi hienonnettu chili kiehuvaan nesteeseen.
5. Laita joukkoon tacomaustetta, pakastemaissit, kinkkusuikaleet, tomaattimurska ja valutetut kidney pavut.
6. Pätki joukkoon spagetit tai käytä rakettispagettia.
7. Anna kiehua hiljalleen, kunnes spagetti kypsyy.
8. Rouhi joukkoon mustapippuria. Maista ja mausta maun mukaan.
9. Ripottele keiton päälle basilikaa ja nauti leivän kera.
Mainos: Lahden kaupunki
Mainos: Lahden kaupunki
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.