Etlarin eväät: Pikapikkelöidyt kasvikset

Pikkelöidyt kasvikset säilyvät viileässä pidempään kuin vihersalaatti, joten saat väriä lautaselle useammaksi päiväksi.

Pikapikkelöidyt kasvikset

4 lehtisellerin vartta

1 punasipuli

1-2 porkkanaa

1 kurkku

½ tuore chili

1 dl persiljaa

1 rkl omenaviinietikkaa

1 limetti

1 rkl sokeria

(1 rkl seesaminsiemeniä)

1. Leikkaa varsiselleri, kuorittu sipuli ja porkkana ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai terävällä veitsellä.

2. Käytä myös varsisellerin lehdet. Suikaloi kurkku. Hienonna chili ja persilja.

3. Lisää omenaviinietikka, limetin mehu ja sokeri kulhoon. Sekoita niin, että sokeri liukenee nesteeseen.

4. Sekoita kasvikset kastikkeeseen ja anna maustua. Koristele seesaminsiemenillä.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut