Etlarin eväät: Porkkanaletut & marjasalaatti

Ruoka-ajat voivat olla yksilölliset, mutta säännölliset ateriat pitävät vireystilan tasaisena.

Porkkanaletut & marjasalaatti

5 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

1 dl ohrajauhoja

½ dl rypsiöljyä

3 munaa

4 dl raastettua porkkanaa

suolaa, mustapippuria, hienonnettua oreganoa

paistamiseen juoksevaa margariinia tms.

Marjasalaatti:

500 g kohmeisia marjoja

1/2 dl appelsiinista puristettua mehua

2 tl appelsiinin kuoriraastetta

1. Vatkaa maidon joukkoon jauhot ja anna turvota puolisen tuntia.

2. Lisää munat, öljy ja raastettu porkkana. Mausta.

3. Paista taikinasta pieniä lettuja lettupannulla tai isoja paistinpannulla.

4. Valmista marjasalaatti. Laita kohmeiset marjat kulhoon, lisää joukkoon appelsiiimehua ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste. Anna maustua hetki ja tarjoile lettujen lisänä.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut