Etlarin eväät: Tomaattikastike

Tomaattikastiketta voit muunnella ruskistamalla noin 400 g jauhelihaa sipuleiden kanssa tai lisäämällä kastikkeeseen esimerkiksi tonnikalaa, sieniä tai ananasta.

Tomaattikastike

2 rkl öljyä

2 sipulia

2 valkosipulinkynttä

2 prk (à 400g) tomaattimurskaa

½–1 dl tomaattipyreetä

n. 2 tl yrttisuolaa

1 tl mustapippuria

2 rkl basilikaa

2 tl oreganoa

1–2 rkl sokeria

(1 dl kermaa)

1. Kuullota hienonnetut sipulit öljyssä kattilassa.

2. Lisää tomaattimurska ja -pyree. Hauduta seosta noin 15 minuuttia.

3. Lisää mausteet. Tarkista maku.

4. Lisää halutessasi kerma.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut