Etlarin eväät: Savukala-perunapihvit

Yli jääneestä perunasoseesta saa monta herkkua jatkamalla, sujauta sose leipätaikinaan, piirakoiden täytteeksi, lettuihin, sosekeittoon tai pihveihin.

Savukala-perunapihvit

500 g perunamuusia

400 g lämminsavukalaa

2 kananmunaa

1 dl hienonnettua tilliä

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 rkl sitruunamehua

1. Perkaa ja paloittele kala pieniksi paloiksi.

2. Sekoita kulhossa keskenään perunasose, kala, munat ja mausteet. Notkista tilkalla maitoa, jos tarve.

3. Taputtele massasta noin 10-12 pihviä. Nosta jääkaappiin vetäytymään hetkeksi.

4. Paista pihvit pannulla noin 4 minuuttia/puoli.

5. Laita paistetut pihvit lämpimään uuniin odottamaan ruokailua.

6. Tarjoa kalapihvit maustetun kermaviilin ja salaatin kanssa.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut