Etlarin eväät: Broilerikebakot & ananas-salsa

Broilerinjauheliha on miedon makuinen, nopeasti kypsyvä ja sopii kevyeen kokkailuun.

Broilerikebakot & ananas-salsa

400 g broilerijauhelihaa

1 kananmuna

1/2 punaista paprikaa pieneksi kuutioituna

1-2 rkl currytahnaa (kaupan valmis)

3 murskattua pientä valkosipulinkynttä

½ tl mustapippurirouhetta

1½ tl suolaa

Ananas-salsa:

1 prk ananasmurskaa (ilman mehua)

1 pieni punasipuli hienonnettuna

2 rkl makeaa chilikastiketta

1 rkl limen mehua

ripaus currya, mustapippuria ja suolaa

1. Sekoita kaikki aineet broilerijauhelihaan.

2. Muotoile taikinasta kylmään veteen kastelluin käsin puikuloita uunipellille, yhdestä annoksesta tulee noin 10 puikulaa.

3. Paista uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.

4. Valmista salsa. Valuta ananasmurska. Sekoita salsan aineet keskenään.

5. Tarjoile broilerikebakot salsan ja salaatin kera.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut