Etlarin eväät: Pähkinäinen juustosalaatti

Lounassalaatti valmistuu nopeasti ja on myös helppo napata evääksi mukaan.

Pähkinäinen juustosalaatti

1 ruukku jääsalaattia

200 g juustoa

1 omena tai päärynä

150 g makeita viinirypäleitä

50 g saksanpähkinöitä

Kastike:

2 rkl valko- tai punaviinietikkaa

2 tl sinappia

1 tl sokeria

ripaus valkopippurijauhetta ja suolaa

1 dl öljyä

1. Revi salaatti.

2. Kuutioi juusto ja omena tai päärynä.

3. Pese ja halkaise viinirypäleet, poista siemenet.

4. Paahda pähkinät kevyesti pannulla ja rouhi karkeasti.

5. Yhdistä ainekset salaattikulhossa.

6. Tee kastike. Sekoita viinietikan joukkoon sinappi, sokeri, valkopippuri ja suola.

7. Vatkaa joukkoon öljy.

8. Kaada kastike salaattiaineiden päälle tai tarjoa erikseen.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut