Mistä tänään puhutaan?
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.
Lounassalaatti valmistuu nopeasti ja on myös helppo napata evääksi mukaan.
1 ruukku jääsalaattia
200 g juustoa
1 omena tai päärynä
150 g makeita viinirypäleitä
50 g saksanpähkinöitä
Kastike:
2 rkl valko- tai punaviinietikkaa
2 tl sinappia
1 tl sokeria
ripaus valkopippurijauhetta ja suolaa
1 dl öljyä
1. Revi salaatti.
2. Kuutioi juusto ja omena tai päärynä.
3. Pese ja halkaise viinirypäleet, poista siemenet.
4. Paahda pähkinät kevyesti pannulla ja rouhi karkeasti.
5. Yhdistä ainekset salaattikulhossa.
6. Tee kastike. Sekoita viinietikan joukkoon sinappi, sokeri, valkopippuri ja suola.
7. Vatkaa joukkoon öljy.
8. Kaada kastike salaattiaineiden päälle tai tarjoa erikseen.
Mainos: Lahden kaupunki
Mainos: Lahden kaupunki
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.