Etlarin eväät: Parmesaani-broilerivuoka

Kun sijoitat, käytät ja hoidat kotisi laitteita oikein, varmistat, että ne toimivat, ja lisäät niiden käyttöikää.

Parmesaani-broilerivuoka

500 g broilerin rintafileitä

1 rkl öljyä

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

400 g pakastettua lehtipinaattia

½ sitruuna

80 g parmesaanijuustoa

2 dl ruokakermaa

1 rkl sinappia

1 kanaliemikuutio

1 valkosipulin kynsi

1. Öljyä rintafileet ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

2. Laita sulatettu ja valutettu pinaatti uunivuoan pohjalle ja aseta broilerifileet niiden päälle.

3. Purista sitruunanmehu, raasta parmesaani ja hienonna valkosipuli.

4. Kuumenna ruokakerma ja 1 dl vettä. Lisää joukkoon sinappi, kanaliemikuutio, valkosipuli ja sitruunanmehu.

5. Kaada kermaseos fileiden päälle ja ripottele päälle raastettu parmesaani.

6. Paista 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää.

Mainos: Lahden kaupunki

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut