Etlarin eväät: Katkarapu-juustosalaatti

Nauti kasviksia vähintään kuusi oman kämmenesi kokoista annosta päivässä salaattina, raasteena, välipalana, lämpimänä lisäkkeenä tai osana muuta ruokaa.

Katkarapu-juustosalaatti

1 ruukku jääsalaattia

0,5 dl tilliä hienonnettuna

150 g kuorittuja katkarapuja

½ prk aurinkokuivattuja tomaatteja

pala kurkkua pilkottuna

1 dl kivettömiä oliiveja

100 g juustoa paloiteltuna

50 g saksanpähkinöitä

Kastike, valmista balsamicosiirappia tms.

1. Sulata ja valuta katkaravut.

2. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit siivilässä. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.

3. Paahda saksanpähkinät pannulla, jäähdytä.

4. Revi salaatti ja sekoita tarjoilukulhoon muiden aineiden kanssa.

5. Tarjoa kastikkeena valmista balsamicosiirappia tms.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut