Etlarin eväät: Broileri-kasvisrisotto

Tee joka päivä pieniä siivouspyrähdyksiä, niin siivouksesta tulee näin helpompaa.

Broileri-kasvisrisotto

400 g broileria suikaleina

170 g pekonia suikaleina

suolaa, broilerimaustetta, chiliä

1 sipuli

2 rkl öljyä

1 porkkana

1 tl currya

1-2 tl kurkumaa

2,5 dl risottoriisiä

7 dl kanalientä

1 pss herne-maissi-paprikaa

1. Ruskista broilerisuikaleet ja pekoni kypsiksi. Mausta suolalla, broilerimausteella ja ripauksella chiliä.

2. Nosta ne hetkeksi syrjään odottamaan.

3. Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana.

4. Kuullota niitä öljyssä. Lisää curry, kurkuma sekä risottoriisi.

5. Kääntele hetken aikaa, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

6. Lisää joukkoon vähitellen kuumaa kanalientä samalla hyvin sekoittaen.

7. Anna risoton kypsyä noin 15-20 minuuttia.

8. Sekoita joukkoon broileri-pekonisuikaleet sekä pakastekasvikset. Kuumenna.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Mainos: Hämeenmaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut