Mistä tänään puhutaan?
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.
ESS:n kesälehti on ilmestynyt. Lue se tästä!
Tee joka päivä pieniä siivouspyrähdyksiä, niin siivouksesta tulee näin helpompaa.
400 g broileria suikaleina
170 g pekonia suikaleina
suolaa, broilerimaustetta, chiliä
1 sipuli
2 rkl öljyä
1 porkkana
1 tl currya
1-2 tl kurkumaa
2,5 dl risottoriisiä
7 dl kanalientä
1 pss herne-maissi-paprikaa
1. Ruskista broilerisuikaleet ja pekoni kypsiksi. Mausta suolalla, broilerimausteella ja ripauksella chiliä.
2. Nosta ne hetkeksi syrjään odottamaan.
3. Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana.
4. Kuullota niitä öljyssä. Lisää curry, kurkuma sekä risottoriisi.
5. Kääntele hetken aikaa, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.
6. Lisää joukkoon vähitellen kuumaa kanalientä samalla hyvin sekoittaen.
7. Anna risoton kypsyä noin 15-20 minuuttia.
8. Sekoita joukkoon broileri-pekonisuikaleet sekä pakastekasvikset. Kuumenna.
Mainos: Etelä-Suomen Sanomat
Mainos: Etelä-Suomen Sanomat
Mainos: Hämeenmaa
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.