Etlarin eväät: Kasvissosekeitto

Kasvikset sisältävät monipuolisesti ravintoaineita ja ne kuuluvat tasapainoiseen ruokavalioon.

Kasvissosekeitto

4 perunaa

3 porkkanaa

1 palsternakka

1-2 kpl sipuleita

1 valkosipulinkynsi

6-8 dl kasvislientä

2 dl ruokakermaa

suolaa, ripaus valkopippuria

öljyä

1. Pese kasvikset ja kuori ne.

2. Paloittele porkkanat, sipulit, perunat, palsternakka ja viipaloi valkosipulinkynsi.

3. Kuullota kaikki kasvikset öljyssä.

4. Lisää kasvisliemi. Keitä kunnes kaikki ovat kypsiä.

5. Soseuta kasvikset liemineen ja lisää sen jälkeen ruokakerma ja mausteet. Kiehauta.

6. Maista ja mausta. Notkista tarvittaessa kasvisliemellä.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut