Luontainen elinympäristö käy vähiin – metsätiaisten kannat ovat taantuneet voimakkaasti

Vanhan hämärän metsän asukki, hömötiainen. Olli Vuori

Marraskuun aamu on hiljainen. Istun reppujakkaralla vanhassa kuusikossa olevalla ruokintapaikalla. Metsä huokailee omiaan, vaikka on täysin tyyntä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi