Etlarin eväät: Broileri-kaalikeitto

Suuri joukko kaaliruokia on päätynyt klassikoiksi; lammaskaali, kaalikeitto, kaalilaatikko, kaalikääryleet, kaalipiirakka, kaalisalaatti, hapankaali.

Broileri-kaalikeitto

0,5 kg valkokaalia

2 sipulia

2 valkosipulin kynttä

suolaa, mustapippuria

1 l kanalientä

200 g kypsää broileria (grillattua tai paistettua)

1-2 maustekurkkua

hienonnettua tilliä

1. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit.

2. Lisää kasvikset ja mausteet kiehuvaan kanaliemeen ja kypsennä vähintään puoli tuntia.

3. Lisää kypsät pienet broilerinpalat, suikaloitu maustekurkku ja tillisilppu.

4. Maista ja mausta mieleiseksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut