Etlarin eväät: Pähkinä-juustosalaatti

Kourallisessa pähkinöitä ja siemeniä on paljon hyvälaatuista rasvaa ja proteiinia.

Pähkinä-juustosalaatti

1 appelsiini

1 omena

1 tomaatti

1 jääsalaatti ruukku

100 g salaattijuustoa kuutioina

2 tl öljyä ja omenaviinietikkaa

ripaus mustapippuria

1 dl cashewpähkinöitä

1. Paahda pähkinöitä kuumalla kuivalla pannulla hetki ja anna jäähtyä.

2. Kuori ja paloittele appelsiini. Paloittele omena ja tomaatti.

3. Revi salaatti tarjoiluastiaan.

4. Lisää kaikki pilkotut palat ja juustokuutiot salaatin päälle.

5. Valuta päälle hiukan öljyä ja etikkaa.

6. Ripottele päälle mustapippuria sekä pähkinöitä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut