Etlarin eväät: Punajuurimanna polentan tapaan

Polentan raaka-aineina käytetään usein karkeaksi jauhettua viljaa, kuten tattaria tai maissia. Nyt reseptiin sujahti mannasuurimot.

Punajuurimanna polentan tapaan

1 pkt (500 g) punajuuri-perunasosetta tai punajuuria soseutettuna

1 dl vettä

1 tl suolaa

¾ dl tummia mannasuurimoita

2 dl (savu)juustoraastetta

1. Sekoita punajuuri-perunasose, vesi ja suola kattilassa.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja vatkaa joukkoon mannasuurimot.

3. Keitä hiljalleen kannen alla 6–7 minuuttia.

4. Lisää raastettu (savu)juusto ja sekoita hyvin.

5. Lisää tarvittaessa vettä, mikäli puuro on liian paksua.

6. Anna maustua kannen alla vielä hetken. Tarkista maku.

7. Tarjoa lisäkkeenä polentan tapaan.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut