Etlarin eväät: Yhden kattilan kanapasta

Tee samalla ohjeella kana-pastakeitto. Lisää tällöin reseptiin noin 3 dl vettä sekä hieman enemmän mausteita.

Yhden kattilan kanapasta

1 sipuli

3 valkosipulin kynttä

1 rkl öljyä

400 g marinoituja broilerinfileesuikaleita

200 g makaronia

1 prk tomaattimurskaa

1 dl oliiveja

1 tl suolaa ja sokeria

½ tl mustapippuria

5 dl vettä

1. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynnet.

2. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja valkosipulinkynnet ja paista koko ajan sekoittaen muutaman minuutin ajan.

3. Lisää broilerinfileesuikaleet ja paista noin minuutin ajan koko ajan käännellen.

4. Laita kaikki loput ainekset kattilaan ja sekoita.

5. Laita kansi päälle ja kuumenna kiehuvaksi.

6. Laske lämpöä keskilämmölle ja keitä noin 8 minuuttia välillä lastalla tai kauhalla sekoittaen, kunnes pasta on kypsää.

7. Ota pasta liedeltä ja anna vetäytyä muutaman minuutin ajan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut