Etlarin eväät: Lämmin kerrosleipä

Voit myös lämmittää leivät uunin yläosassa noin 5 minuuttia kunnes juusto sulaa ja leivät ovat rapeita. Mikrossa leivät valmistuvat täydellä teholla 1–2 minuutissa.

Lämmin kerrosleipä

kokojyväleipä paloja

margariinia

sinappia tai ketsuppia

kinkku- tai kalkkunaleikkelettä

tomaatti viipaleita

juustoraastetta

oreganoa

1. Voitele leipäpalat ohuelti margariinilla ja sipaise hieman ketsuppia päälle.

2. Nosta toiselle leivälle leikkeleviipaleet ja tomaattiviipale. Ripottele oreganoa päälle.

3. Peitä juustoraasteella ja nosta toinen leipä kanneksi.

4. Lämmitä leipiä voileipägrillissä muutama minuutti ja puolita kolmioiksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut