Etlarin eväät: Kellarikiusaus

Kompostointi on kätevä tapa hoitaa puutarhassa ja keittiössä syntyvät jätteet. Kompostimullassa kasvien ottamat ravinteet palaavat takaisin puutarhaan ja lähtevät uuteen kiertoon.

Kellarikiusaus

½ kg porkkanoita

½ kg lanttua

200 g juuriselleriä

2 sipulia

1 1/2 tl suolaa

yrttimaustetta, esim. timjamia

1-3 rkl makeaa chilikastiketta

pari dl vettä

1. Kuori ja kuutioi juurekset. Lohko sipulit.

2. Pane ne kannelliseen uunivuokaan, mausta suolalla ja haluamallasi yrtillä ja chilikastikkeella.

3. Kaada tilkka vettä päälle. Nosta kansi vuoan päälle.

4. Anna padan hautua uunissa 150-175°C:ssa 2-2 ½ tuntia.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut