Etlarin eväät: Lämpimät kanaleivät

Ruokahävikki pienenee, kun kurkistat jääkaappiin ja hyödynnät eilisen rippeet lämpimiin voileipiin. Täytteitä voi vaihdella mieltymysten mukaan.

Lämpimät kanaleivät

4 isoa viipaletta maalaisleipää

2 broilerin kypsää rintafileetä

1,5 dl paloiteltua aurinkokuivattua tomaattia

1 dl ananaspaloja

4 rkl hienonnettua basilikaa

1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä

rouhittua mustapippuria

2 dl juustoraastetta

1. Levitä maalaisleipäviipaleet uunipellille.

2. Viipaloi kypsät broilerinfileet ja asettele leiville.

3. Nostele päälle aurinkokuivattujen tomaattien paloja, ananaspaloja ja hienonnettua basilikaa.

4. Valuta päälle hieman tomaattien öljyä.

5. Ripottele päälle hieman mustapippuria ja juustoraastetta.

6. Kuorruta 225-asteisessa uunissa 6-7 minuuttia.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut