Etlarin eväät: Savukala-perunapihvit

Vastuullisia valintoja voi lähestyä pienin askelin ja lähteä liikkeelle ensin vaikkapa yhdestä asiasta. Muutoksen voi aloittaa esimerkiksi välttämällä ruoan pois heittämistä, korvaamalla osan lihatuotteista kasviksilla ja kasviproteiinilla ja panostamalla lähellä tuotettuun ruokaan.

Savukala-perunapihvit

300 g savukalaa (eiliset rippeet käy)

5 dl perunamuusia (eiliset rippeet käy)

150 g pakastepinaattia

2 kananmunaa

suolaa, mustapippuria

paistamiseen öljyä

1. Hienonna kala haarukalla ja lisää joukkoon muusi, valutettu

pinaatti, munat ja mausteet. Sekoita.

2. Paista pienellä lettupannulla öljyssä pieniä pihvejä molemmilta puolilta ruskeiksi.

3. Nauti raikkaan salaatin kera.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut