Etlarin eväät: Punaiset rouskupyörykät

Kesän jälkeen koittaa sieniretkien ja kekrijuhlien aika. Nyt maistellaan, mitä kaikkea kesä on meille kypsyttänyt.

Punaiset rouskupyörykät

250 g keitettyjä punajuuria

250 g keitettyjä kangasrouskuja

1 sipuli

1 muna

½ dl vehnäjauhoja

2 rkl perunajauhoja

2 tl sinappia

1 tl suolaa

½ tl mustapippuria

persiljasilppua

1. Kuori ja lohko sipuli.

2. Laita kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja soseuta.

3. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai pihvejä ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut