Etlarin eväät: Kimchi-katkarapukulho

Retiisi on suosittu kasvi kotipuutarhoissa. Raikas maku tulee juuren sisältämästä sinappiöljystä.

Kimchi-katkarapukulho

1 dl (rikottuja) ohrasuurimoita

1 porkkana

puolikas kurkku

4 retiisiä

kevätsipuli tai nippusipulin varsi

170 g katkarapuja

1 limen mehu

1 rkl soijakastiketta

n.100 g kimchiä (hapatettua kiinankaalisalaattia)

(1 dl tuoretta korianteria)

1. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Kuori porkkana ja suikaloi se ohuiksi tikuiksi. Kuutioi tai suikaloi kurkku.

3. Viipaloi retiisit ja hienonna kevätsipuli.

4. Mausta katkaravut limemehulla ja soijakastikkeella.

5. Jaa ohra kahteen annoskulhoon. Asettele ohran päälle kasviksia, katkarapuja ja kimchiä.

6. Voit ripotella annosten päälle hienonnettua korianteria.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut