Etlarin eväät: Kana-fetatortillot

Salaatti on yksi helpoimmista kasveista viljellä, sillä se itää helposti ja nopeasti eikä vaadi paljoa lämpöäkään.

Kana-fetatortillot

300 g maustettuja broilerisuikaleita

1 rkl öljyä

1/4 kerää jäävuorisalaattia

1 tomaatti

pala kurkkua

1 kevätsipuli varsineen

100 g fetajuusto

tortilloja

1 tlk ruokajogurttia

2 rkl hunajaa

1 tl currya,1 valkosipulinkynsi, 1 tl mustapippuria

1. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä.

2. Pilko salaatti, kevätsipuli, kurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi.

3. Valuta fetajuusto. Sekoita jogurtin joukkoon mausteet.

4. Lämmitä tortillat mikrossa. Jaa ainekset tortilloille ja lisää jogurttia päälle.

5. Käännä yksi reuna osittain täytteen päälle ja kääri tortilla rullalle.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut