Etlarin eväät: Hunajainen puna-apilasalaatti

Puna-apilan maku on pehmeä, mieto ja hunajainen. Maistuu hyvältä salaatin joukossa, keitossa tai voidaan käyttää myös kauniina syötävänä koristeena.

Hunajainen puna-apilasalaatti

½ l apilan kukkia

½ l voikukan lehtiä

150 g jääsalaattia

1 nippu retiisejä

pala melonia

Kastike:

0,5dl öljyä

1-2 rkl sitruunamehua

2 tl hunajaa

suolaa, mustapippuria

1. Kerää ja puhdista apilan kukat ja voikukan lehdet.

2. Revi jääsalaatti ja voikukan lehdet, viipaloi retiisit ja kuutioi meloni.

3. Yhdistä kastikkeen ainekset. Sekoita kaikki ainekset varovasti salaatiksi.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut