Etlarin eväät: Kesäinen grillijuustosalaatti

Kaada hiiligrillin tuhka pois vasta, kun se on jäähtynyt paloturvalliselle tasolle. Tuhkan jäähtyminen voi kestää kuumilla kesäkeleillä toista vuorokautta.

Kesäinen grillijuustosalaatti

erilaisia salaattilajikkeita

pala melonia

nippu retiisejä

1 kevätsipuli

1 pkt (200 g) grillijuustoa

salaatinkastike:

0,25 dl valkoviinietikkaa

1 tl sitruunankuorta raastettuna

1 tl sinappia

0,5 dl rypsiöljyä

ripaus suolaa, sokeria, mustapippuria

1. Revi salaatinlehdet laakeaan astiaan.

2. Poista melonista kuori ja pilko kuutioiksi. Viipaloi retiisit.

3. Lisää melonit, retiisit ja hienonnettu kevätsipuli salaattiin.

4. Sekoita kastike ja valuta salaatin päälle.

5. Viipaloi grillijuusto ja paista tai grillaa nopeasti.

6. Nosta kuumat juustopalat salaatille ja tarjoa heti.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut