Etlarin eväät: Jauheliha-kevätsipulipihvit

Ota taikinasta pieni koepala ja kypsennä se pannulla tai mikrossa, jotta voit muokata maun mieleiseksi.

Jauheliha-kevätsipulipihvit

500 g jauhelihaa

1 dl korppujauhoja

2 dl vettä tai kermaviiliä

1-2 kevätsipulia

1 kananmuna

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 tl jauhelihamaustetta

1 tl paprikajauhetta

(valkosipulinkynsi)

1. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna kevätsipuli varsineen ja lisää joukkoon.

2. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha.

3. Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille.

5. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15-20 minuuttia.

6. Tarjoa perunoiden, kastikkeen ja kesäisen salaatin kera.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut