Etlarin eväät: Isoäidin salaatti

Koristele salaatti silputulla ruohosipulilla ja ketunleivän lehdillä.

Isoäidin salaatti

1 kpl lehtisalaattikerää

6 retiisiä

Kastike:

3 kpl kananmunaa

1 dl kuohukermaa

1 tl sokeria

0,25 tl suolaa & valkopippuria

2 tl sinappia

0,5-1 rkl väkiviinaetikkaa

1. Keitä kananmunat koviksi (10 min). Jäähdytä.

2. Huuhdo ja valuta salaatti. Revi salaatti tarjoiluastiaan.

3. Viipaloi huuhdellut retiisit ja lisää salaatin päälle.

4. Erota koviksi keitetyistä kananmunista valkuainen ja keltuainen.

5. Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi.

6. Lisää murennetut keltuaiset, mausteet ja sinappi vaahtoon.

7. Sekoita ja lisää lopuksi etikka. Kaada kastike salaatinlehdille juuri ennen tarjoamista.

8. Koristele hienoksi pilkotuilla valkuaisilla, ruohosipulilla ja ketunleivän lehdillä.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut