Etlarin eväät: Munakas

Lisää munakasmassaan ennen paistamista esimerkiksi ½–1 dl juustoraastetta, keitettyä ja hienonnettua pinaattia tai silputtua tilliä tai persiljaa.

Munakas

4 kananmunaa

4 rkl vettä

suolaa, mustapippuria

1-2 rkl öljyä paistamiseen

Valitse täytteeksi jotakin näistä:

2 dl suikaloitua kinkkua

150 g:n purkki valutettua tonnikalaa

2 dl paloiteltuja, kuullotettuja kasviksia

2 dl paistettua peruna-sipulisekoitusta

1. Riko munat kulhoon. Sekoita joukkoon vesi, suola ja mustapippuri.

2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kaada munakasseos pannuun.

3. Vedä puulastalla pohjaa pitkin reunoilta keskelle.

4. Levitä puoliksi hyytyneen, kostean munakkaan pinnalle valitsemasi täytteet.

5. Anna vielä hyytyä hetken aikaa kannen alla ja kumoa munakas tarjolle.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut